Έκαναν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τραγούδι και έχει γίνει viral – News.gr


«Δεν θέλουμε τον Κοντιζά, φέρτε μας τον Λίο Κούτσι»

Είναι ο πιο αγαπητός κριτής του MasterChef και έχει κερδίσει σίγουρα τις καρδιές των τηλεθεατών. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τις επικές του ατάκες και με την ευαισθησία που έχει δείξει τόσο για τον Ζαχίρ αλλά και για άλλα θέματα έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Τώρα ήρθε η ώρα του να γίνει και τραγούδι. Ο γνωστός σεφ δεν έχει κρύψει την αδυναμία που έχει στην μουσική, μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε πει ένα τραγούδι των Χατζηφραγκέτα και φαίνεται τώρα πως θέλησαν να του ανταποδώσουν, γράφοντας για εκείνον έναν ύμνο.

Οι στίχοι του τραγουδιού είναι απολαυστικοί και παραλληλίζουν τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο με τον Λάιονελ Μέσι. Μάλιστα, οι στίχοι αναφέρουν σε κάποιο σημείο: «Δεν θέλουμε τον Κοντιζά, φέρτε μας τον Λίο Κούτσι. Δεν θέλουμε Ιωαννίδη, φέρτε Κούτσι. Καπεταναίοι τον γουστάρουνε και μούτσοι… Ο Τόλντο, ο Μπουφόν, ο Παλιούκα και ο Περούτζι». Και σε κάποιο άλλο σημείο λένε: «Είναι το αηδόνι της γαστρονομίας, είναι πανθηράκιας είναι ταραξίας. Είναι στιλάτος και τον ντύνει ο Ευταξίας, δεν θέλουμε τον Κοντιζά φέρτε τον Κούτσι. Γεια σου ρε Κούτσι με το σταράκι το παπούτσι».

Σχετικά Tags

MasterChef Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Source link