«Με το συμβάν του θανάτου του φίλου μας Πάνου, ένιωσα ξανά το ίδιο συναίσθημα όπως με τον Παντελή»


«Πώς γίνεται πριν λίγες ώρες να είσαι μαζί με ένα τόσο χαμογελαστό ζωντανό άνθρωπο και μετά από λίγες ώρες να μην υπάρχει»

Η είδηση του θανάτου του Πάνου Ζάρλα σε τραγικό τροχαίο με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Παρασκευής σκόρπισε θλίψη. Τον 28χρονο πρώην παίκτη του Power of Love θέλησαν να αποχαιρετήσουν φίλοι, γνωστοί αλλά και θαυμαστές του μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Ανάμεσα τους και ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης ο οποίος είπε το δικό του «αντίο» στον φίλο του και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το συναίσθημα που ένιωσε όταν έμαθε για το τροχαίο του Πάνου Ζάρλα.

«Είναι κάποιες φορές που συνειδητοποιείς πως όσα προβλήματα και να έχεις ό,τι και να σε χαλάει, δεν έχει καμία σημασία όσο η ανθρώπινη ζωή. Με το συμβάν του θανάτου του φίλου μας Πάνου, ένιωσα ξανά το ίδιο συναίσθημα όπως με τον Παντελή, αλλά και άλλων μου φίλων που έχουν χαθεί στο δρόμο.

Και φαντάζομαι πως όλοι μας νιώθουμε το ίδιο όταν κάτι τόσο ζωντανό χάνεται για πάντα και δεν μπορεί να γυρίσει πίσω.. Πως γίνεται πριν λίγες ώρες να είσαι μαζί με ένα τόσο χαμογελαστό ζωντανό άνθρωπο και μετά από λίγες ώρες να μην υπάρχει..!

Είναι τόσο κλισέ να πω πως πρέπει να προσέχουμε στο δρόμο να έχουμε στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας, να τηρούμε τους οδικούς κανόνες όμως κάποια στιγμή πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να ταυτιστούμε με αυτό και να γίνει πραγματικότητα ο έλεγχος στη ταχύτητα στο αλκοόλ το κράνος η ζώνη .. Καλό ταξίδι ! Κουράγιο στην οικογένεια!» έγραψε στην ανάρτηση του.

Σχετικά Tags

Facebook Παντελής Παντελίδης Πάνος Ζάρλας

Source link