Ζευγάρι του Power of Love χώρισε και το ανακοίνωσε μέσω Instagram – News.gr


Έκαναν διαφορετικές ανακοινώσεις για τον χωρισμό τους

Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης έγιναν γνωστοί μέσα από την συμμετοχή τους στον πρώτο κύκλο του Power of love.

Οι δυο τους ήταν από τα πρώτα ζευγάρια του παιχνιδιού και ήταν μαζί μέχρι και πριν λίγο καιρό, ωστόσο όπως ανακοίνωσαν μέσω Instagram αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Την αρχή έκανε η Αθηνά Χρυσαντίδου που μέσω insta stories ανακοίνωσε τον χωρισμό τους.

«Αγαπημένοι μου, δυστυχώς ή ευτυχώς στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα σχεδιάζουμε. Οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίσατε και με αγαπήσατε μέσα από το reality αγάπης. Επειδή με χαρακτηρίζει η στάση μου και η ειλικρίνειά μου απέναντι σε όλους εσάς που με στηρίζετε, οφείλω να σας ενημερώσω ότι αποφάσισα να δώσω ένα τέλος στη σχέση μου με τον Δώρο! Υπήρξε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, όμως αποφάσισα να απουσιάζει από το μέλλον μου! Τον ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί! Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας και την κατανόηση σας έτσι ώστε να βάλω κάποια πράγματα ξανά σε τάξη στη ζωή μου» έγραψε.

Και λίγο μετά ήρθε και η απάντηση του Δώρου: «Παρόλο που θέλω να κρατάω χαμηλούς τόνους, οφείλω κι εγώ να ανακοινώσω με τη σειρά μου την απόφαση χωρισμού από σεβασμό και μόνο σε όσους μας υποστηρίξατε σαν ζευγάρι.

Δεν πάυουμε όμως να είμαστε δύο διαφορετικές οντότητες η ζωή προχωρά και όλα αλλάζουν. Αυτό που δεν αλλάζει είναι όσα νιώσαμε και η άποψή μου για σένα, ότι είσαι από τις σπανιότερες ψυχές που γνώρισα».

Σχετικά Tags

Power of Love

Source link